TWEE JAAR GARANTIE
Gratis verzending binnen Europa

Bij ARLØT brengen we preppy kleding naar het heden. Door ons hart voor de Britse prep uit de jaren 70 te combineren met een hedendaagse twist, maken we aantrekkelijke kleding voor de bewuste man.
We hebben een unieke collectie ontwikkeld met een comfortabele pasvorm. ARLØT geeft jou buitengewone kwaliteit, een perfecte pasvorm en gepolijste details.

Met ARLØT bieden we tijdloze kleding aan gebasseerd op Scandinavische waarden. Je verdient het om kleding te dragen die lang meegaat.
Daarom geloven wij dat kleding niet gaat over het vervangen van je garderobe, maar over het uitbreiden ervan. Het bezitten van ARLØT verhoogt jouw kledingstandaarden.

"Wij brengen de Britse prep naar het heden"

Ons klavertje vier is meer dan alleen een logo dat laat zien dat we geven om geluk en duurzaamheid. De drie gekleurde bladeren symboliseren ARLØT op drie manieren: Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door een preppy uitstraling in een comfortabele pasvorm die gebaseerd is op Scandinavische waarden. Samen impliceren de bladeren perfectie die de basis vormt van onze kleding.

Bij het oprichten van ons merk heeft ARLØT zich gecommitteerd aan het runnen van een milieuvriendelijke onderneming. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus voor de planeet en de mensen. Wij geloven in de kracht van een volledig duurzaam modesysteem. Bij elke stap die we nemen houden we rekening met een groenere wereld. Het resultaat? Hoogwaardige en duurzame kleding.

Wij streven ernaar onze kleding zo duurzaam mogelijk te maken door biologisch katoen te gebruiken dat in Portugal wordt gemaakt. Heb je wat ARLØT-kleding besteld? Heb je wat ARLØT-kleding besteld? Jouw pakket wordt geleverd door een groene pakketbezorger die hun CO2-uitstoot compenseert door bomen te planten.